Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Eleve hoaţe, prinse cu rimel, fond de ten şi ruj în cizme


   Două eleve de la un Colegiu din Focșani, ambele de 15 ani, sunt cercetate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani pentru că au furat dintr-un hipermarket. Bunurile sustrase, respectiv pixuri, fonduri de ten, rimeluri, rujuri, creioane dermatograf, ciocolate și altele, au fost dosite în cizme.
   Cele două fete, I. A. S. și L. D. V., cazate în internatul unității de învățământ, au plecat la cumpărături marți. Ajunse într-un hipermarket din Focșani, fetele și-au dat seama că au nevoie de mai multe bunuri, dar cum nu aveau bani să le cumpere, le-au dosit în cizme, fără să se gândească vreo clipă că ar putea fi prinse.
   După ce le-au prins pe hoațe, agenții de pază ai hipermarketului au anunțat poliția, iar oamenii legii au mers la fața locului pentru a face cercetări. Pe numele celor două eleve au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări pentru furt calificat. Polițiștii spun că prejudiciul a fost de 190 lei și a fost recuperat în totalitate. Isprava fetelor va ajunge și la urechile membrilor familiilor, dar va fi înștiințată și conducerea unității de învățământ în care cele două învață. În aceeași zi, dar într-un alt hipermarket din Focșani, un tânăr de 26 de ani a furat un pix, în valoare de 14 lei. Åži el s-a ales cu dosar penal.
   De la începutul acestei săptămâni, polițiștii focșăneni au întocmit cinci dosare penale, pe numele a cinci persoane, care au sustras bunuri de pe rafturile marilor magazine. Trei dintre acestea au fost întocmite luni, iar două marți.
   Potrivit unei situații întocmite de oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Focșani, de la începutul anului și până pe 18 decembrie, au fost întocmite 116 dosare penale pe numele unor persoane care au comis astfel de furturi. Numărul este destul de mare, iar polițiștii au foarte mult de muncă. Fie că este vorba de furtul unui pix sau a unui alt bun cu valoare mai mare, procedura de cercetare este aceeași. Oamenii legii spun că în anul 2011 au fost 54 de fapte de furt de pe rafturile magazinelor, iar în 2010, 97 de fapte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?