Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Vrâncenii dăruiesc speranţă de Crăciun!


   Tot mai mulți vrânceni își îndreaptă generozitatea către cazurile prezentate până acum în cadrul Campaniei noastre, „Dăruiește speranță de Crăciun”. Cei șase copii desculți din Lăstuni, comuna Dumitrești, despre care ați putut citi în ediția de ieri a cotidianului nostru vor avea cu siguranță un Crăciun fericit.
   Ca urmare a generozității cititorilor „Monitorul de Vrancea”, ei vor petrece Sărbătorile încălțați și îmbrăcați bine și vor avea multe bunătăți pe masa de Crăciun, și nu numai. Oameni care și-au dorit anonimatul au venit ieri la sediul redacției încărcați cu sacoșe cu hăinuțe, șosete, alimente și ghetuțe. De asemenea, familia va primi în zilele ce urmează și colete cu ajutoare, prin poștă. Până joi, oricine dorește să le mai dăruiască ceva, o poate face venind la se-diul redacției noastre.
   Totodată, Hipermarketul „Carrefour” a demarat o colectă de fonduri în sprijinul lui Åžtefan Å¢âru, adolescentul de 17 ani bolnav de cancer osos, primul caz relatat în cadrul campaniei noastre. Înăuntrul hipermarketului au fost amenajate urne pe care se poate vedea fotografia lui Åžtefan și în care oricine dorește, poate lăsa orice sumă de bani. Campania de strângere de bani pentru acest adolescent va dura până la sfârșitul anului. Depinde de generozitatea fiecăruia dintre noi ca el să aibă șansa la viață!
   Către sănătatea lui Åžtefan s-au îndreptat, ieri, gândurile și banii unor oameni care au venit la sediul redacției noastre. Ei au donat în folosul băiatului atât cât au putut: 400 de lei și încă 50 de lei, la pachet cu un bilet la 6 din 49. „Atâta pot eu, și vreau să îl ajut. M-am gândit să iau și un bilet la loterie, poate că are noroc și câștigă! Îi doresc din suflet să se facă bine!”, a spus tânărul care a făcut cea de-a doua donație. Dacă măcar un sfert din oamenii din județul nostru ar face același gest, Åžtefan ar putea merge să facă operația și tratamentul care i-ar salva viața.

Despre situația lui Åžtefan Å¢âru și a celor șase copii desculți din Lăstuni, puteți reciti accesând:
http://www.monitorulvn.ro/articole/video-i-galerie-foto-via-a-lui-stefan-costa-30-de-mii-de-euro_2_139424.html   

http://www.monitorulvn.ro/articole/video-i-galerie-foto-copii-descul-i-in-asteptarea-lui-mos-craciun_2_139470.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?