Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Grupa 2002 de la CSM Focşani a câştigat Memorialul „Cristian Alexandru“


   Final de an în forță pentru grupele de juniori ale clubului CSM Focșani. După ce în week-end, grupa 2004 a reușit cea mai bună performanță din ultimii ani și s-a clasat pe locul 4 la turneul final al Memorialului „Ghe. Ene”, sâmbătă și duminică o altă grupă de la CSM, cea a juniorilor născuți în anul 2002 a câștigat ediția din acest an a Memorialului „Cristian Alexandru”, întrecere care s-a desfășurat în Sala Sporturilor din Buzău și organizarea clubului Metalul Buzău, cu sprijinul AJF Buzău și DTS Buzău.
   Echipa antrenată de Alin Samoilă și Puiu Oprișan a avut o evoluția de excepție, după ce a obți nut patru victorii și un rezultat de egalitate. Rezultatele echipei de pe Milcov: 2-1 cu Galactic Buzău, 6-0 cu Åžoimii I Buzău, 6-0 cu Åžoimii II Buzău, 8-0 cu Gloria Buzău și 2-2 cu CSM Rm. Sărat. La finalul turneului, focșănenii au avut și doi jucători care s-au remarcat pe durata jocurilor și au primit diplome din partea organizatorilor pentru evoluția lor: Andrei Păltinuș a fost declarat cel mai tehnic jucător și a primit titlul de golgeter cu 7 goluri, iar Răzvan Åžtefănescu a fost desemnat cel mai bun portar al Memorialului.
   Pe durata competiției, CSM Focșani a evoluat cu: Răzvan Åžtefănescu, Cristi Dima, Alin Dascălu, Mihai Iacob, Alex Dumitru, Alex Lăudatu, Andrei Păltinuș, Florin Lazăr, Alex Staicu, George Chelmo, Teodor Crăciun, David Bîznă și Gabi Năstase. În urmă cu 10 zile, echipa de fotbal juniori născuți în anul 2002 de la clubul CSM Focșani a ajuns până în faza sferturilor de finală la ediția din acest an a Cupei „Pro Luceafărul”, întrecere organizată la București. 
   În primele două partide ale turneului: CSM Focșani – Petrolul Ploiești 7-2 și CSM Focșani – Åžcoala de Fotbal Tică Dănilescu București 7-4. Grupa 2002 s-a oprit din păcate în sferturile de finală, după ce a pierdut cu 5-2 în fața echipei CS Dimsoft București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?