Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Statistica alegerilor parlamentare


   Comunele Vintileasca și Negrilești au obținut cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare pentru candidații USL. Diferențele între cele două localități sunt foarte mici. De remarcat că alegerile în cele două localități au avut loc în condițiile în care stratul de zăpadă a avut chiar și peste un metru. Rezultatele publicate de Biroul Electoral Central arată că în jumătate din localitățile Vrancei, candidații USL au obținut peste 70% din voturile alegătorilor.
   La Vintileasca, senatorul Petru Filip a obținut 87,57% din voturile exprimate, în vreme ce, la Negrilești, senatorul Cristian Dumitrescu a obținut 87,15%.
   Situația este similară la alegerile pentru Camera Deputaților. La Vintileasca, deputatul Nini Săpunaru a obținut 86,45% din voturile oamenilor, iar deputatul Miron Mitrea, la Negrilești, a fost votat de 85,6% din locuitorii comunei.
   Miron Mitrea a obținut și cele mai bune rezultate la nivelul județului în rândul candidaților la Camera Deputaților.
   De remarcat că, la alegerile pentru Camera Deputaților, candidații USL nu au pierdut în nicio localitate din Vrancea, fiind câștigate alegerile inclusiv în localitățile conduse de edili PDL.
   În ceea ce privește alegerile pentru Senat, candidații USL au pierdut doar în două comune, la Mera unde cel mai mare procent l-a avut Aurel Bâcu de la PP-DD și Å¢ifești, unde a candidat primarul Gabriel Postolache.
   În ediția print puteți vedea statistica rezultatelor la alegerile parlamentare, completă, pe localități.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?