Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Donează 2% pentru Asociaţia „Salvaţi o Viaţă“!


   Membrii Asociației „Salvați o viață” au impresionat, în ultima perioadă, cu faptele bune pe care le-au făcut în sprijinul semenilor. Fie că au măsurat gratuit tensiunea arterială, că au oferit daruri copiilor instituționalizați de Moș Nicolae ori au ajutat o bătrână bolnavă și singură, membrii Asociației au demonstrat că au un suflet mare. Ei fac fapte bune necondiționat, din dragoste față de semeni, fără a dori ceva în schimb.
   Ion Fășioiu, membru al Asociației, este ambulanțier în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. De patru ani de zile este ca și părinte pentru un copil instituționalizat. De patru ani, în fiecare week-end, Ion Fășioiu, împreună cu familia sa, are grijă de un băiețel, cu care viața nu a fost deloc blândă. De vineri până duminică seara, copilul locuiește în casa ambulanțierului și are parte de grija și dragostea familiei acestuia. Ion Fășioiu nu primește în schimb decât zâmbetul unui copil, cu care soarta a fost crudă. Åži se mulțumește cu atât. „De patru ani de zile l-am luat în grijă pe acest copil. În fiecare week-end îl iau acasă. Soția mea este supraveghetor la Centrul «Elena Doamna» și când copilul a fost adus acolo, s-a atașat foarte tare de ea, încât nu vroia să doarmă decât cu soția mea. Eu mă mai duceam în vizită pe acolo și am prins drag de el. Așa că, de atunci, îl iau mereu acasă, la sfârșit de săptămână. Îi cumpăr hăinuțe, dulciuri, mă îngrijesc de sănătatea lui. M-am atașat sufletește de el, iar el de noi. Abia așteaptă să vină week-end-ul ca să vină la noi. Să fac acest lucru îmi oferă o mulțumire sufletească nemaipo-menită. Mereu va beneficia de sprijinul nostru”, povestește Ion Fășioiu.
   Asemenea acestui om sunt toți membrii Asociației. Cu toții s-au unit și într-un gând au format Asociația „Salvați o viață”, al cărei scop este să ajute la îmbunătățirea sistemului me-dical.
   Persoanele care doresc să redirecționeze 2% din venit către Asociația „Salvați o viață” trebuie să completeze o declarație, pe care o pot depune până pe 1 mai la sediul SAJ din Focșani. Codul de identificare fiscală este 27802227, iar contul bancar RO45CRCOX400100000242035.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?