Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Condamnaţi cu suspendare pentru trafic sau consum de droguri


   Doi tineri, judecați într-un dosar privind traficul de droguri, au primit pedepse cu suspendare, după ce au ales să recunoască faptele. Ionuț P. și Cătălin Ciprian D. au fost condamnați la un an și șase luni, respectiv trei luni cu suspendare, primul pentru trafic și consum de droguri, iar cel de-al doilea pentru consum. Un al treilea tânăr judecat în același dosar, Nicolae Cătălin B., ar putea fi pus în libertate după ce magistrații au decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea de a nu părăsi localitatea de domiciliu.
   Procurorii DIICOT Vrancea au atacat cu recurs decizia judecătorilor și rămâne ca magistrații de la Curtea de Apel Galați să stabilească dacă vor menține hotărârea luată de instanța vrânceană.
De asemenea, Tribunalul Vrancea a decis comasarea unui alt dosar în care este judecat Nicolae Cătălin B., fiind acordat termen pentru luna ianuarie.
   Primii doi tineri au ajuns în atenția procurorilor DIICOT în urma unor anchete și a unor percheziții care au fost efectuate la sfârșitul lunii septembrie, ocazie cu care au fost găsite câteva grame de cannabis, bani proveniți din vânzarea drogurilor de risc. Cătălin era deja în atenția anchetatorilor, el fiind arestat inițial în luna august și pus în libertate în urma judecării recursului, la Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?