Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Russell Crowe are o relaţie cu fosta soţie a cântăreţului Billy Joel


   Actorul australian Russell Crowe are o relație cu Katie Lee, fosta soție a cântărețului Billy Joel. Însă, potrivit unor surse, relația lor se află abia la început și nu este încă una serioasă. 
   Starul australian, care s-a despărțit de soția lui, Danielle Spencer, în octombrie, a fost surprins în timp ce se săruta cu Katie Lee, expert culinar, în fața unui șemineu amenajat în holul hotelului Greenwich din New York, la primele ore ale dimineții de sâmbătă. „Păreau să fie foarte absorbiți în acel flirt, în acea conversație. Păreau extrem de atrași unul de celălalt. Katie se afla încă în acel hotel și sâmbătă după-amiază. A fost văzută cu Crowe din nou în fața acelui șemineu, în jurul orei 14.00”, a declarat o sursă. Alte surse declară că Russell Crowe și Katie Lee s-au cunoscut în urmă cu câteva săptămâni, dar relația lor nu este încă una serioasă.
   Russell Crowe, în vârstă de 48 de ani, și soția lui, Danielle Spencer, în vârstă de 43 de ani, cu care starul australian are doi fii – Charles, în vârstă de opt ani, și Tennyson, în vârstă de șase ani -, s-au despărțit în luna octombrie, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat nouă ani.
   La rândul ei, Katie Lee s-a despărțit de muzicianul Billy Joel în 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?