Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: Vestul sălbatic la Balul Bobocilor de la „Ion Mincu”


   Alina Rebega, elevă în clasa a IX-a C, a fost desemnată Miss Boboc a Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Focșani, în cadrul Balului Bobocilor ce a avut loc aseară pe scena Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”. În fața unui public numeros și nerăbdător să le admire prestația, cele mai frumoase șase boboace ale Colegiului s-au întrecut în cadrul unui spectacol de zile mari ce s-a desfășurat sub genericul „Western Life”. Fiind o seară dedicată stilului country american, frumoasele concurente s-au prezentat în fața publicului, în cadrul primei probe, în ținute de cowboy.
   A urmat apoi proba de aptitudini. Concurentele au putut extrage dintr-un bol bilețelul cu proba ce urmau să o pună în scenă. Dacă unele fete au trebuit să sară coarda sau să umfle baloane, alte concurente au trebuit să demonstreze că știu să facă șpagatul sau chiar un nod la cravată. Balul a continuat apoi cu proba de originalitate. De această dată, concurentele au ales fie să danseze fie să interpreteze scenete. Cea mai curajoasă dintre concurente a pus în scenă o scenetă în care eroul a fost însuși directorul Colegiului, Vasile Lupu. Profesorul nu s-a supărat de gluma puștilor, ba chiar a zâmbit, amuzat fiind de umorul elevilor.
   Balul Bobocilor s-a încheiat cu proba ținutelor de seară. Concurentele au debordat de frumusețe și eleganță, impresionându-i deopotrivă pe cei din juriu și pe cei din sală. Între probe, atmosfera a fost destinsă de momente de umor, filmulețe realizate de elevii clasei a XII-a, dar și de momente de dans. Anul acesta, juriul a decis ca titlul de Miss a Colegiului Tehnic „Ion Mincu”  să fie câștigat de eleva Alina Rebega, premiul II fiind obținut de Aura Cășuneanu, iar premiul III de Roxana Ungureanu. Nela Stoica a fost desemnată Miss Popularitate.
   Câștigătoarea titlului de Miss a fost răsplătită cu un premiu în bani și produse cosmetice. Balul Bobocilor a fost coordonat de profesoarele Gabriela Bardaș și Daniela Stan. Distracția liceenilor a continuat la Club Apollo din Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?