Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: Marian Oprişan: Am votat pentru ca românii să aibă o viaţă mai bună


   Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a votat, azi, la ora 10.30, la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani. Acesta a venit la vot însoțit de fiica sa, Mădălina. După ce și-a exercitat votul, liderul social democrat a declarat că a votat pentru un viitor mai bun pentru români care au ajuns într-o situație de sărăcie extremă și nu își mai pot plăti ratele și creditele la bănci. „Am votat pentru un singur lucru, mă gândesc la cetățenii României, la anxietatea națională care există în România, la toți oamenii săraci, disperați, toți cei care nu își mai pot plăti creditele, la cei care au venituri foarte mici și nu mai pot supraviețui de pe o zi pe alta. Mă gândesc la copii care sunt foarte săraci și mă gândesc cu speranță că, începând de azi până când noul parlament va fi validat și noul guvern va fi instalat, mă gândesc cum și cât de repede va trebui să facem acele programe naționale importante, să reducem sărăcia la copii, să aducem speranța în casa fiecărui român”, a afirmat Marina Oprișan.

   Vicepreședintele PSD a susținut că viitorul guvern va trebui să ia acele măsuri care să ducă la crearea de noi locuri de muncă, acestea fiind, în opinia liderului social democrat, soluția pentru o creștere economică sănătoasă. „Ne trebuiesc 2-3 programe naționale, în special pentru crearea locurilor de muncă pentru că, după părerea mea, cea mai mare provocare a guvernării următoare este crearea locurilor de muncă. Creând locuri de muncă și punând economia în mișcare vom putea să facem oamenilor o viață mai bună”, a mai precizat Marian Oprișan. Acesta a spus că o prioritate importantă a guvernării următoare este un program special de reducere a sărăciei la copii din România.

   Întrebat dacă vrâncenii se vor prezenta în număr mare la vot, vicepreședintele PSD Marian Oprișan a declarat că dacă prezența nu va fi mare atunci acest lucru va fi din cauza vremii nefavorabile dar și pentru că oamenii și-au pierdut încrederea în unii politicieni. „Astăzi, vremea nu este prea favorabilă dar eu sunt convins că românii și-au pierdut încrederea în unii politicieni. Åži mă refer la acei politicieni care nu au servit românilor decât vorbe și evident că oamenii nu mai au încredere în ei. În schimb, politicienii care au făcut ceva pentru comunități, pentru cetățeni, aceea încă se bucură de o încredere foarte mare. Per ansamblu, românii și-au pierdut încrederea în clasa politică indiferent dacă ești președintele României sau senator, deputat, politician în general. Eu cred că alegerile de astăzi vor consacra foarte clar cine sunt politicienii de încredere ai României pentru că așa trebuie să fie și așa este normal”, a afirmat Marian Oprișan.
   Întrebat dacă după alegerile de azi va face parte din viitorul guvern, informație deja vehiculată în mediile politice, Marian Oprișan a spus că nu se va despărți de cetățenii județului Vrancea. „Eu îi iubesc pe cetățenii județului Vrancea, nu mă voi despărți de ei foarte ușor și nu mă voi despărți de ei în acest moment. Așa cum știți, iubesc Vrancea și vreau ca într-adevăr, împreună cu cetățenii care m-au sprijinit de fiecare dată să facem în această comunitate, în județul nostru drag, cu vrâncenii noștri, să facem o viață mai bună oamenilor”, a încheiat vicepreședintele PSD, Marian Oprișan.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?