Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma unui accident rutier


   Deputatul Valeriu Tabără are fractură bilaterală de femur și va fi internat la Clinica de Ortopedie I a Spitalului Județean Timișoara, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale, zilele următoare, a declarat Liana Dacilescu, purtător de cuvânt al spitalului.
   Fostul ministru al Agriculturii a fost implicat vineri într-un accident de mașină pe raza comunei timișene Izvin. El era singur în mașina pe care o conducea, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și mașina s-a izbit de un cap de pod. ‘Victima era singură în mașina pe care o conducea, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și mașina s-a izbit de un cap de pod. Se îndrepta dinspre Timișoara spre Recaș’, a declarat Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timișoara.
   Conform primelor informații ale celor de la fața locului, deputatul spunea că nu-și simte picioarele, dar era conștient. Valeriu Tabără a fost supus în septembrie unei intervenții chirurgicale cardiace de by pass. Polițiștii nu exclud ca deputatului să i se fi făcut rău la volan și astfel să fi pierdut controlul volanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?