Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Shania Twain, din nou pe scenă după 8 ani


   Shania Twain a revenit pe scenă după 8 ani. Cântăreața a susținut un concert în Las Vegas, la Colosseum-ul de la Caesars Palace. Show-ul a fost primul dintr-o listă lungă de concerte pe care Shania Twain le va susține în respectiva locație până în 2014. La 47 de ani, cântăreața de origine canadiană a arătat că vârsta nu și-a pus amprenta nici asupra aspectului fizic, nici asupra  modului în care interpretează pe scenă.
   Deși a lipsit o perioadă lungă de pe scenă, Shania Twain a creat un spectacol impresionant pentru cei care au venit să o urmărească, interpretând hituri precum „That Don’t Impress Me Much”, „You’re Still the One” sau „I’m Gonna Getcha Good”. „Este o seară emoționantă. Au trecut mulți ani de când nu am mai fost aici. Realizez acum ce am pierdut, vă mulțumesc”, le-a spus cântăreața spectatorilor. Shania Twain a fost distinsă de 5 ori cu Premiul Grammy și a vândut mai mult de 75 de milioane de albume în întreaga lume.
   Cântăreața a fost căsătorită cu Robert „Matt” Lange, cu care are un băiat în vârstă de 11 ani, Eja, și de care s-a despărțit în 2008 în urma unei relații extraconjugale a acestuia cu cea mai bună prietenă a artistei, Marie-Anne Thiébaud. Shania Twain s-a căsătorit anul trecut tocmai cu fostul soț al lui Marie-Anne Thiébaud, Frederic Thibaud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?