Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Bărbatul care şi-a înjunghiat cumnatul vrea în libertate


   Bărbatul din Cotești, care l-a înjunghiat pe iubitul surorii sale, din Buzău, care era și fratele iubitei sale, a solicitat instanței de judecată  întreruperea executării pedepsei. Magistrații Tribunalului Vrancea i-au respins acțiunea lui Roberto Vrânceanu, ca fiind inadmisibilă.
   La începutul lunii trecute, bărbatul a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor, după ce a ales să recunoască faptele și să se judece în baza probelor administrate pe parcursul urmăririi penale. Hotărârea de condamnare poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Galați.
   Reamintim că Roberto Vrânceanu l-a înjunghiat pe buzoian pe 16 iulie, în localitatea Cotești. Cei doi erau și cumnați, Roberto Vrânceanu trăind cu sora victimei, cu care are de altfel și un copil. Bărbatul s-a enervat foarte tare în momentul în care l-a prins pe cumnat giugiulindu-se cu propria soră. Atunci, Roberto Vrânceanu a sărit la buzoian și l-a înjunghiat. Victima a ajuns la spital, iar medicii au afirmat că viața bărbatului a fost pusă în pericol, motiv pentru care agresorul a fost arestat preventiv. 
În fața anchetatorilor, Roberto Vrânceanu a recunoscut comiterea faptei, mai ales că victima sa a avut nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru a se reface.
   Roberto Vrânceanu a fost trimis în judecată de procurorii vrânceni la mijlocul lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?