Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: Petru Filip şi Angel Tîlvăr, susţinuţi de preşedintele Marian Oprişan


   Peste o sută de oameni au venit la mitingul electoral de la Măicănești unde au fost prezentați deputatul Angel Tîlvăr, candidatul USL la Camera De¬ putaților în Colegiul 2, și senatorul Petru Filip, candidatul USL la Senat în Colegiul 1 Vrancea. Tot ieri, deputatul Angel Tîlvăr a participat la un eveniment organizat de Primăria Tătăranu, care a omagiat cuplurile din comună ce au împli¬ nit 50 de ani de căsnicie.

   Deputatul Angel Tîlvăr, candidatul USL la Camera Deputaților în Colegiul 2, și senatorul Petru Filip, candidatul USL la Senat în Colegiul 1 Vrancea, s-au întâlnit, ieri, cu peste o sută de oameni din comuna Măicănești care au venit la mitingul electoral organizat la Căminul cultural din localitate. În fața oamenilor, cei doi parlamentari au spus că a venit momentul unei schimbări în România și pentru acest lucru este nevoie de votul din 9 decembrie. „Când am dat jos guvernul Boc, am făcut-o ca să putem avea guvernul USL condus de Victor Ponta. Iar în cele câteva luni care au trecut au fost lucruri bune pentru dumnea¬ voastră, pentru români: ajutorul pentru secetă, banii pentru cadrele didactice, revenirea la salariile care au fost tăiate de pedeliști. Nu vă fac promisiuni, ne întâlnim des și mi-ar fi rușine să vă promit ce nu aș putea face”, a afirmat deputatul Angel Tîlvăr.
   Candidatul USL le-a spus oamenilor că, împreună cu primarul Costel Necula, trebuie refăcută piața de la Măicănești, locul unde vin oameni și din județele limitrofe și unde are loc cel mai mare târg săptămânal din sudul județului. De asemenea, vor trebui sprijinite bisericile și școlile din comună. Însă pentru acest lucru este nevoie de o guvernare USL care să asigure fonduri pentru toate localitățile, nu așa cum au făcut pedeliștii, preocupați doar de clientela portocalie.
„Veniți la vot și votați în interesul dumneavoastră. Votați partidul și alianța care vă apără interesele, iar USL este aceea. Dacă nu vom avea majoritate, pedeliștii sunt în stare să facă din nou ce au făcut în ultimii ani și cred că s-a săturat toată lumea de zarvă, de circ, de ceartă. Au ajuns oamenii să nu își mai vorbească între ei din cauza politicii, au ajuns să își piardă locurile de muncă din cauza politicii. Nu este normal acest lucru, iar noi vrem să reparăm această situație”, a afirmat deputatul Angel Tîlvăr.

USL redă demnitatea românilor

   Senatorul Petru Filip a subliniat că votul pentru candidații USL la alegerile parlamentate înseamnă un vot pentru primarul comunei, un vot pentru președintele Consiliului Județean, deoarece o comună nu se poate dezvolta fără susținere din partea administrației județene și a Guvernului României. „Ziua de 9 decembrie ar trebui să însemne o schimbare în ceea ce înseamnă perspectiva de dezvoltare a României. Dacă până acum lucrurile au fost gestionate dintr-o singură mână, cea a președintelui Băsescu, acolo a fost și guvernul, și Parlamentul, și Justiția, din 9 decembrie guvernarea USL va da înapoi statului român și românilor, demnitatea și structurile democrației reale. Acest lucru nu se poate realiza decât la vot. În Măicănești, dacă votăm USL, votăm și pentru domnul primar Necula, votăm și pentru președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan. Lucrurile sunt legate, nu poți să îți faci o strategie de dezvoltare a problemelor comunei fără să ai această susținere din partea Consiliului Județean și apoi a Guvernului”, a afirmat senatorul Petru Filip.

„Nu vă irosiți votul pe alte partide, să dați votul pentru candidații USL”

   Cei doi candidați USL, Angel Tîlvăr și Petru Filip, sunt susținuți de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan. Vicepreședintele Dragoș Bîrlădeanu a arătat că, pe 9 decembrie, vrâncenii nu trebuie să își irosească voturile pe alte partide ci să voteze candidații USL pentru Vrancea puternică.
   „Vă transmit mesajul președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan, care îi recomandă la Parlament pe domnul deputat Angel Tîlvăr și pe domnul senator Petru Filip. Vă cerem ca pe 9 decembrie, dacă v-ați săturat de PDL-ul lui Băsescu, care a tăiat salariile, a impozitat pensiile, a crescut TVA-ul, să nu vă irosiți votul pe alte partide și să dați votul pentru candidații USL, pentru o Românie puternică, Vrancea Puternică și un Măicănești puternic”, a afirmat vicepreședintele Consiliului Județean.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?