Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Oamenii din Dumitreşti îl votează pe Nini Săpunaru


   Deputatul Nini Săpunaru, candidatul USL pentru Colegiul 3 la Camera Deputaților, a luat la pas satele din Dumitrești, cea mai mare comună din Vrancea. Deputatul liberal a discutat cu oamenii despre problemele care ar trebui rezolvate în următorii patru ani, dar și despre programul de guvernare al USL. Ales deputat în Colegiul 3, Nini Săpunaru le-a spus oamenilor că USL a făcut în 5 luni de guvernare cât nu a făcut PDL în aproape patru ani. El a dat exemplul drumului de pe Valea Râmnicului. „Am pus și restricție de tonaj pentru a nu fi distrus de camioane. Nu am înțeles niciodată de ce nu au făcut acest drum cei de la PDL. Nu trebuiau să facă licitație pentru că exista deja un contract de reparație încă din 2009. Ei trebuiau doar să discute cu firma și să se apuce de treabă. Nu trebuiau să îl lase să se facă praf”, a afirmat deputatul Săpunaru.
   Liberalul le-a spus că alături de echipa USL vor fi câștigate toate cele opt mandate de parlamentar din Vrancea și vor fi realizate proiectele de dezvoltare ale satelor din comuna Dumitrești. „Rămânem uniți, vom câștiga Guvernul, vom câștiga alegerile. Sunt extrem de mândru că sunt deputat în acest Colegiu și că vă am alături pe dumneavoastră și pe domnul primar”, a afirmat deputatul Nini Săpunaru.
   Primarul Petrică Dogaru a arătat că este nevoie de sprijin pentru asfaltarea drumului din satul Giurcari și din satul Motnău. De asemenea, sunt două proiecte de alimentare cu apă și canalizare în satele Galoiești și Giurcari. În fața cetățenilor, deputatul Săpunaru a asigurat că parlamentarii USL vor susține proiectele oamenilor din Dumitrești. „Vom avea grijă de acest Colegiu împreună cu domnul senator Filip. Patru ani de zile proiectele dumneavoastră sunt și proiectele noastre. Am făcut dovada că dacă rămânem uniți, atunci câștigăm. Dacă nu eram uniți, nu se schimba guvernul, dacă nu eram uniți nu aveați asfalt aici, pe Valea Râmnicului”, a afirmat deputatul liberal.
   Zilele trecute, deputatul liberal a mers în celelalte comune de pe Valea Râmnicului. Caravana USL a oprit la Chiojdeni, una dintre comunele care au nevoie de sprijin pentru crearea de locuri de muncă. La Vintileasca, deputatul a discutat cu oamenii care au început deja să își curețele șanțurile pentru a proteja drumul național proaspăt asfaltat. Deputatul Săpunaru a explicat că aceasta a fost una dintre cerințele constructorului, ca șanțurile de scurgere a apei să fie curățate astfel încât să nu se formeze gheață și asfaltul să nu înghețe în cursul iernii.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?