Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

O şoferiţă băută a accidentat grav un bărbat


   O șoferiță din Panciu, implicată într-un accident de circulație, a înverzit fiola. Vineri seara, în jurul orei 18.10, polițiștii au fost anunțați că pe raza comunei Cîmpuri s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului, ei au stabilit că Elena P., de 53 de ani, din Panciu, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cîmpuri, l-a surprins și accidentat grav pe Nicu P., de 56 de ani, din localitate.
   Așa cum se procedează în cazul oricărui accident, polițiștii au testat-o pe șoferiță cu alcooltestul, iar rezultatul i-a luat prin surprindere. Potrivit oamenilor legii, conducătoarea auto avea o alcoolemie de 0,81 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală gravă din culpă și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibație alcoolică peste limita legală.
   Și un bărbat din județul Bacău a ajuns în atenția polițiștilor vrânceni. Oamenii legii spun că sâmbătă seara, la ora 00.00, Cătălin Adrian B., de 43 de ani, din Comănești, județul Bacău, a sustras un autoturism Fiat din curtea unei societăți comerciale din comuna Suraia și a plecat cu el la plimbare. Între localitățile Suraia și Biliești, el a pierdut controlul mașinii furate și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.
   Polițiștii ajunși la locul accidentului l-au testat pe bărbat cu aparatul alcooltest și au stabilit că avea o alcoolemie de 1,02 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru furt calificat, vătămare corporală și conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?