Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Claudia Lungu este Miss Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă


   Claudia Lungu a fost desemnată „Miss Centrul Åžcolar de Educație Incluzivă «Elena Doamna»” din Focșani, în vreme ce titlul de Mister i-a revenit lui Adelin Rusu, în cadrul unui bal al bobocilor de neuitat. Evenimentul s-a desfășurat joi seara și și-a propus să-i prezinte tuturor pe cei mai frumoși, mai isteți și inventivi boboci ai acestei unități de învățământ.
   Publicul destul de numeros i-a încurajat pe candidați, care și-au făcut astfel curaj să facă față dificultăților probelor. La spectacol au fost prezenți atât elevi ai școlii cât și din alte licee din Focșani, părinți, profesori.
La finalul Balului, juriul a decis să îi acorde titlul de Miss elevei Claudia Lungu, iar Mister a fost ales Adelin Rusu. S-a mai acordat titlul de Miss popularitate Alexandrei Văcaru, iar Miss eleganță este Andreea Apostu. Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Trupa „Ritm” de la Åžcoala „Ion Basgan”, copiii de la clubul de dans „Elite” din Focșani, iar surpriza serii a fost Formația „Aprozar” de la Colegiul Național „Al.I. Cuza”.
   Organizatorii evenimentului au fost profesorii Alina Dima, Florina Merloiu și Gabriel Ciribașa. Balul Bobocilor organizat la Centrul Åžcolar de Educație Incluzivă „Elena Doamna” a fost un eveniment sponsorizat de Åžcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila”din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?