Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Catherine Zeta-Jones îşi doreşte să joace alături de Michael Douglas


   Catherine Zeta-Jones a declarat că abia așteaptă să joace alături de soțul său, Michael Douglas, într-o nouă adaptare a piesei ‘Who’s Afraid Of Virginia Woolf?’. Actrița câștigătoare a premiului Tony s-a declarat nerăbdătoare să joace în rolul lui Martha din piesa lui Edward Albee, alături de Michael Douglas care urmează să interpreteze rolul soțului ei, profesorul George. ‘Eu și Michael vorbim deseori să urcăm pe scenă pentru a juca ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf?’ Nu-i așa că ar fi minunat? Să ne certăm pe scenă, să urlăm unul la altul și să ne facem bucăți. Nimeni nu vrea să ne vadă în ceva romantic. Însă dacă am apărea în ceva urât și vicios… așa mai vii de acasă’, a declarat frumoasa actriță pentru revista citată.
   Ultima adaptare pe Broadway a piesei ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf?’ a avut premiera în urmă cu o lună, cu Tracy Letts și Amy Morton în rolurile principale.
   Piesa lui Edward Albee a fost adaptată pentru marile ecrane în anii ’60, cu Elizabeth Taylor și Richard Burton în rolurile principale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?