Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Angel Tîlvăr, susţinut de vrâncenii din sudul judeţului


   Deputatul Angel Tîlvăr, candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 2 Focșani-Sud, s-a întâlnit, ieri cu vrâncenii din mai multe localități din sudul județului. Deputatul s-a întâlnit cu locuitori ai comunelor Ciorăști, Popești, Slobozia Ciorăști, Gologanu care s-au plâns de nenorocirile făcute de guvernarea PDL, care le-a tăiat salariile, pensiile, indemnizațiile de creștere a copiilor și a desființat locuri de muncă. „Am fost bucuros să aflu că oamenii așteaptă de la USL rezolvarea problemelor lor, probleme care nu sunt puține. Vorbim de o zonă în care USL-ul își propune să facă multe, începând cu repararea și îmbunătățirea infrastructurii rutiere a comunei Ciorăști și a satelor componente și terminând cu refacerea drumului de la Salcia la drumul național, într-unul dintre drumurile bune ale județului”, a spus deputatul Angel Tîlvăr.
   Oamenii s-au plâns candidatului USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 2 Focșani-Sud că nu au venituri și că se află în situația de a nu avea cu ce să se încălzească la iarnă. Vrâncenii au spus că ajutoarele sociale le-au fost tăiate, iar comerțul în zonă a scăzut din cauza crizei economice. „Este evident că măsurile de austeritate luate de guvernul PDL au fost unele care nu numai că nu au rezolvat problemele economice ale țării, dar au agravat și mai mult situația oamenilor simpli. Oamenilor le-au fost tăiate salariile, impozitate pensiile, tăiate ajutoarelor sociale și reduse indemnizațiile pentru creșterea copiilor. Aceste măsuri anti românești au fost luate de guvernele PDL fără a se ține cont de faptul că mulți oameni rămân fără niciun fel de venit. Toate aceste nedreptăți vor fi îndreptate de guvernul USL condus de Victor Ponta”, le-a spus Angel Tîlvăr, oamenilor.
   Candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 2 Focșani-Sud a adăugat că „oamenii sunt nemulțumiți față de regimul Băsescu, față de  Elena Udrea, față de PDL și se simt insultați de faptul că acest partid se pictează la fiecare ciclu electoral, se transformă din portocaliu în verde, iar acum din verde în alb și, culmea cinismului, își iau ca simbol și o inimă”.
   Angel Tîlvăr le-a mai spus oamenilor că îl va susține pe primarul comunei Popești în demersul de a implementa mai multe proiecte care vizează modernizarea infrastructurii locale. 

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?