Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Fratele pedelistului Corneliu Negru a ameninţat un tânăr cu ciocanul de marcat


   Fratele pedelistului Corneliu Negru, Daniel Negru, din Tulnici, a provocat scandal aseară, pe strada Republicii din Focșani. El este pădurar al Ocolului Silvic Privat – Obștea Tulnici, după ce până în urmă cu un an a lucrat la ITRSV. 
   Potrivit unor surse, Negru ar fi oprit mașina, o Dacia Logan de culoare albă, pe trotuar și ar fi lovit cu piciorul un tânăr, care mergea pe stradă, în compania unui băiat și a unei fete. Apoi, ar fi luat din mașină o secure cu intenția de a-l lovi pe același tânăr. Ulterior, povestea a suferit modificări, iar securea s-a transformat în ciocan de marcat copaci. Varianta oficială este că doi tineri, care se aflau pe strada Republicii din Focșani, făceau glume despre un om al străzii. Daniel Negru, care se îndrepta către mașina parcată pe trotuar, i-a auzit și s-ar fi luat de aceștia. El a vrut să-l lovească pe unul dintre tineri cu un ciocan de marcat, pe care îl avea într-un rucsac pe bancheta din dreapta față a mașinii. Mașina la volanul căreia se afla Daniel Negru are același număr de înmatriculare ca al celor de la ITRSV, respectiv „MAP”. De menționat că ciocanul de marcat seamănă extrem de bine cu o secure. 
Scandalul a fost aplanat de un jandarm, care asigură paza sediului Curții de Conturi. Plutonierul Cosmin Tudor a observat că mai multe persoane se ceartă pe trotuar, așa că a intervenit pentru a aplana conflictul. Ulterior, la fața locului au ajuns mai mulți colegi de-ai jandarmului, dar și polițiști. „ÈŠn timp ce se deplasa către serviciu, un coleg de-al nostru a observat că între mai multe persoane a izbunit un conflict. Acesta a intervenit și a aplanat conflictul, moment în care a cerut și sprijinul colegilor. Persoanele implicate au fost duse la sediul poliției pentru a fi audiate”, a declarat plutonierul adjutant Adrian Costescu, purtătorul de cuvânt al IJJ. 
Purtătorul de cuvânt al IPJ, inspectorul Bogdan Toader ne-a precizat aseară, în jurul orei 20.00, că niciuna dintre persoanele implicate în incident nu a dorit să depună plângere. El a adăugat că nimeni nu a fost rănit. Potrivit acestuia, polițistii vor continua verificările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat pe strada Republicii. Sursele noatre ne-au precizat, aseară, că pe numele lui Daniel Negru a fost întocmit un dosar penal de cercetare pentru că a purtat în locuri publice, fără drept „obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”.  Pedelistul Corneliu Negru a ajuns și el la Poliție alături de avocații fratelui său.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?