Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Soţia lui Şerban Ionescu, Magda Catone, joacă pe sceana Teatrului Municipal


   Iubitorii teatrului sunt invitați la spectacol, la mijlocul lunii decembrie. Pe scena Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia” vor urca actorii Teatrului „George Ciprian” din Buzău, în piesa „Părinții teribili” de Jean Cocteau. Mari actori, precum Diana Lupescu, Magda Catone, Marius Bodochi, Silviu Biriș și Raluca Jugănaru, vor da viață personajelor din această piesă, o dramă a unei familii pariziene, în care tatăl are o amantă secretă mult mai tânără decât el, iar fiul – sufocat de dragostea mai mult decât maternă a mamei – se îndrăgostește, fără să știe, chiar de amanta tatălui.
   Spectacolul va avea loc pe 17 decembrie, de la ora 18.00. „Deși Teatrul Municipal Focșani se află încă în imposibilitatea de a oferi publicului său un spectacol în producție proprie, avem plăcerea de a invita iubitorii de teatru la spectacolul Teatrului «George Ciprian» din Buzău”, ne-a spus Paula Grosu, actriță la Teatrul Municipal. Biletele la acest spectacol s-au pus în vânzare la prețul de 30 lei, iar pentru elevi la 10 lei.
   Teatrul Municipal nu poate pune în scenă, deocamdată, niciun spectacol întrucât un actor a plecat definitiv în Anglia. În prezent, instituția caută un colaborator. Teatrul pregătește totuși piesa „Sunetul de interior”, cu Dana Dembinski de la Teatrul Mic din București și Sorin Francu, directorul Teatrului Municipal, în regia Lianei Ceterchi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?