Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

”Cinci eroi de legendă”, film în avanpremieră naţională la Balada


   Cinematograful Balada pregătește o surpriză de proporții pentru iubitorii de film din Vrancea. În acest sfârșit de săptămână, aici va avea loc avanpremiera pe țară a filmului „Cinci eroi de legendă”, un film pentru copii, de animație, aventuri și fantastic. Cei mici, împreună cu părinții, vor fi primii din țară care pot vedea acest film, sâmbătă și duminică, de la orele 15.00 și 17.00. „Cinci eroi de legendă” este aventura spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieșite din comun. Când lumea e amenințată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi de legendă trebuie să-și unească forțele pentru prima dată ca să protejeze speranțele, credința și imaginația copiilor din toată lumea. Proiectul „Cinci eroi de legendă” e bazat pe cărțile pentru copii, încă nepublicate, ale scriitorului William Joyce. Personajele principale sunt celebre în lumea copilăriei: North (Moș Crăciun), Bunnymund (Iepurașul de Paști), Sandy (Omul de Nisip), Pitch, the Boogieman (Omul Negru, Bau-Bau), Tooth (Zâna Măseluță).
   Tot la Cinematograful Balada, sâmbătă, de la ora 19.00, puteți urmări cea mai recentă producție din seria „Batman”, intitulată „Cavalerul negru”. Duminică, tot de la ora 19.00, este programată comedia romantică „Terapie de cuplu”, cu Meryl Streep și Tommy Lee Jones. Cei doi formează un cuplu devotat, dar plictisit, iar cei peste 30 de ani de căsnicie o determină pe Kay (Meryl Streep) să încerce să-și condimenteze relația și să se reapropie de soțul său. În momentul în care află că un consilier marital de renume se află în orășelul Great Hope Springs, aceasta pune la cale un plan să-l convingă pe scepticul său partener să ia avionul și să urmeze o săptămână de terapie de cuplu. Aici încep aventurile pline de umor. Prețul unui bilet la unul din filmele de la Balada este 5 lei.
   Film va fi duminică și la Casa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobești. De la ora 11.00, odobeștenii pot vedea filmul de acțiune „Cavalerul negru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?