Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Şoferi cu dosare penale: unii au condus băuţi, alţii fără permise


   Mai mulți șoferi, care nu au respectat legea circulației pe drumurile publice, au fost trimiși în judecată de procurori. Unii dintre aceștia au fost depistați băuți la volan, în timp ce alții au refuzat să se lase testați sau au urcat la volan deși nu mai aveau permise valabile. Este și cazul lui Leon S., de 55 de ani, din Jariștea, care la data de 19 ianuarie a fost depistat la volan de polițiști, deși nu mai avea voie să conducă o vreme. Omul a fost oprit prin Broșteni. Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, omul s-a sustras urmăririi penale și nu a putut fi audiat.
   Un alt conducător auto, din Tulnici, a considerat că nu are de ce să se lase testat în vederea stabilirii alcoolemiei. Refuzul de a sufla în alcooltest și de a da probe de sânge i-a adus lui Nicolae N., de 44 de ani, un dosar penal. Potrivit anchetatorilor, acesta a fost oprit de polițiști în trafic pe DN2N, la Tulnici, la data de 13 august.
   Un alt șofer care a fost trimis în judecată de procurori este Lucian P., de 71 de ani, din Galați. Conducătorul auto a provocat un accident la Suraia, soldat cu pagube materiale, în timp ce conducea după ce a consumat băuturi alcoolice. În urma testării, a rezultat că șoferul avea în sânge o alcoolemie de 1,90 grame la mie. În fața organelor de anchetă, omul a recunoscut comiterea faptei.
   Åži Marius M., de 38 de ani, din Focșani, a fost depistat de polițiști sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea pe drumurile publice din Focșani. Bărbatul a fost depistat pe timpul nopții, la data de 26 aprilie. În urma testării a rezultat că avea o alcoolemie de 1,60 grame la mie. Åžoferul a declarat în fața procurorilor că nu a condus efectiv pe drumurile publice și că doar a mutat mașina dintr-un loc în altul.
   Toate dosarele vor fi soluționate de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?