Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

PROGNOZA METEO


JOI

   În Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia vremea se va menține în general închisă, local va fi ceață, izolat persistentă și, trecător, asociată cu burniță și ploi slabe. În restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros, dar se va semnala ceață în zonele joase, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiuni și 13 grade în Dealurile de Vest, iar cele mi-nime se vor situa între -4 grade și 6 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -8 grade.
La București, vremea va fi în continuare în general închisă, cu ceață dimineața și noaptea. Trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

VINERI

   Cerul va fi mai mult noros. În regiunile extracarpatice și centrale va fi ceață local, posibil persistentă și izolat se vor semnala burnițe sau ploi slabe. În vestul teritoriului pe arii restrânse va ploua slab, după-amiaza și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în Moldova și 12 grade în Banat, iar cele minime se vor situa între -4 și 5 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?