Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Clint Eastwood, din nou actor în filmul ‘O nouă şansă’


   După ce a anunțat că renunță la actorie pentru a se dedica regiei, Clint Eastwood revine, la 82 de ani, în fața camerelor de filmat în ‘O nouă șansă’, reflecție emoționantă asupra bătrâneții și a relației tată-fiică, pe fond de baseball.
   Filmul în care Eastwood revine ca actor este regizat de vechiul său colaborator și producător Robert Lorenz. ‘Când ajungi la o anumită vârstă ești mulțumit că ai atins-o’, mărturisea el recent. ‘Mi-a plăcut ce am făcut până acum și încerc să apreciez drumul care îmi rămâne’, a adăugat el.
   Bătrânețea și necazurile ei se află în centrul peliculei ‘O nouă șansă’, în care Eastwood interpretează un descoperitor de talente pentru un club de baseball din Atlanta, ce refuză să își recunoască problemele de sănătate. Este incapabil să aibă o relație sinceră și liniștită cu fiica sa, interpretată de Amy Adams, care se hotărăște totuși să îl însoțească într-o ultimă misiune în Carolina de Nord. ‘Am spus acum câțiva ani că nu voi mai juca și m-am răzgândit. Adesea nu facem decât să mințim. După «Grand Torino» mi-am spus că e oarecum prostesc să fiu și actor și regizor, chiar dacă am făcut acest lucru 40 de ani. M-am gândit că trebuie să mă mulțumesc să fiu actor, ca să nu îmi complic viața. Åži aceasta a fost ocazia’, a afirmat Eastwood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?