Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„Educaţie pentru valorile democraţiei“, la Casa Corpului Didactic


   Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani găzduiește mâine, cu începere de la ora 13.00, o dezbatere cu tema „Educație pentru valorile democrației”, organizată în cadrul „Festivalului Național al Åžanselor Tale”. Evenimentul se înscrie într-o amplă mișcare de promovare a Europei ca spațiu comun al învățării, precum și al promovării dialogului intercultural și al creșterii gradului de conștientizare a diversității culturale bazate pe valori comune. Activitatea este realizată în parteneriat cu Colegiul Național „Al. I. Cuza”, coordonatorul activității fiind profesoara Constanța Coatu.
   Participă la dezbateri cadre didactice de la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, respectiv Camelia Mereuță, Mariana Huțanu, Silviu Roșca, dar și elevi ai acestei unități de învățământ. La dezbatere vor fi prezenți, de asemenea, profesorii metodiști ai Casei Corpului Didactic, dar și alte persoane interesate de tema supusă dezbaterii.
   „Festivalul Național al Åžanselor Tale” este o manifestare națională, coordonată de Ministerul Educației, fiind organizată la nivel județean de Inspectoratul Åžcolar. Scopul acestui festival este de a promova conceptul de „învățare pe parcursul întregii vieți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?