Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Marilyn MANSON, cum rar îl vezi


   Este recunoscut pentru aparițiile sale excentrice din timpul concertelor și pentru machiajul strident. Rockerul Marilyn Manson nu a ascuns niciodată dorința sa de a șoca nu numai prin muzică, dar și prin atitudine. Rockerul nu ratează nicio ocazie de a-i jigni pe paparazzi, el fiind văzut în luna august având scris în zona gurii și a gâtului textul „F..k you”, integral și cu majuscule.
   Însă, în această săptămână, Marilyn Manson era de nerecunoscut la brațul iubitei sale, Lindsay Usich, la sosirea pe aeroporul LAX din Los Angeles. Vedeta nu avea nicio urmă de machiaj, iar kilogramele în plus acumulate în ultima perioadă îl făceau și mai greu de identificat.
   Marilyn Manson, pe numele său real Brian Hugh Warner, este un cântăreț controversat, grație aparițiilor sale din concerte și videoclipurilor în care poartă machiaje stridente și afișează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără „Irresponsible Hate Anthem”, „Sweet Dreams (Are Made Of This)”, „Tainted Love” și „Beautiful People”. În 2007, Marilyn Manson a concertat și la București, la prima ediție a festivalului B’estfest. Numele lui de scenă este o combinație între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 – actrița Marilyn Monroe și criminalul psihopat Charles Manson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?