Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Inspectorul general, în vizită prin şcoli


   Unitățile de învățământ din întreg județul sunt vizitate, în această perioadă, de reprezentanții Inspectoratului Åžcolar Județean. Åžefii învățământului vrâncean spun că nu sunt puși pe aplicat sancțiuni directorilor, ci mai degrabă vor să verifice dacă documentația este în regulă, având în vedere problemele moștenite din anii trecuți.
   De asemenea, se urmărește dacă profesorii sunt prezenți la catedră, iar elevii la cursuri. Totodată, se are în vedere și ca unitățile de învățământ să fie igienizate corespunzător. „Îmi doresc să merg prin toate unitățile de învățământ. Nu merg să sancționez pe nimeni. Am solicitat unele documente, acolo unde nu este totul în regulă. Din experiența mea ca director și din scurta mea experiență ca inspector, recomand ca do-cumentele să fie corectate și să îmi fie prezentate într-un termen cât mai scurt, cu corectarea necesară”, a declarat Vasilica Zaharia, inspector școlar general. Tot în cadrul acestor controale, se va urmări și evoluția lucrărilor în unitățile de învățământ care în acest moment sunt în șantier.
   Ieri, șefa învățământului vrâncean a poposit la Åžcoala din Valea Sării și Åžcoala de la Bîrsești. Luni, Vasilica Zaharia și adjuncta sa, Luminița Balaban, au desfășurat o acțiune comună de control la școlile din Gologanu și Bălești.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?