Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Kristen Stewart, în rochie transparentă la premiera ultimului film „Twilight”


   Kristen Stewart a uimit prin ținuta provocatoare și feminină în care și-a făcut apariția la premiera ultimului film din seria „Amurg/ Twilight” – „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II/ The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” , actrița purtând o rochie din dantelă transparentă. Nerăbdarea fanilor care campaseră deja la Los Angeles de săptămâna trecută în așteptarea premierei a luat sfârșit când protagoniștii Kristen Stewart și Robert Pattinson au apărut împreună la eveniment luni seară.
   Catalogată cel puțin „îndrăzneață” de presa americană, rochia Zuhair Murad pe care a purtat-o actrița de 22 de ani a plasat-o din nou pe aceasta în atenția presei. Pornind cu un corset care îi lăsa umerii goi, rochia de culoare aurie continua cu fragmente de șifon combinate cu porțiuni transparente din dantelă. Interpreta Bellei Swan din franciza de succes a scos, astfel, la vedere lenjeria aurie asortată vestimentației, precum și piele „din plin” pe dedesubtul rochiei.
   Topul în stil bustieră era de asemenea transparent, iar rochia avea atașată o centură subțire din satin. Kristen și-a aranjat părul în stilul vechiului Hollywood, fiind pieptănat într-o parte și împletit lejer la spate. Bijuteriile actriței nu au fost deloc opulente, aceasta purtând câte o brățară subțire la fiecare mână și un lănțișor delicat în jurul gâtului.
Iubitul și partenerul ei în franciza hollywoodiană, Robert Pattinson, a ieșit de asemenea în evidență într-un costum Gucci verde smarald, combinat cu o cămașă gri deschis și o cravată de nuanța cărbunelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?