Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Noaptea bibliotecarilor la Colegiul „Edmond Nicolau“


   Elevii Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani sunt invitați să își petreacă seara de sâmbătă la biblioteca unității de învățământ, pentru a marca „Noaptea Bibliotecarilor”. Biblioteca Colegiului va fi deschisă între orele 18.00 și 22.00.
   În cadrul evenimentului vor avea loc lansări de carte, cum ar fi „Studiu în Gri”, un roman al inginerului Mitică Coșereanu, profesor al unității. În acea seară va avea loc și un maraton de lectură, ocazie cu care elevii își vor alege cartea preferată, din care vor citi colegilor un citat. O altă activitate din cadrul programului va fi „Donații și Donatori”, dar va exista și o expoziție de publicații aflate în bi-bliotecă, care au fost primite din donații. Elevilor le va fi prezentat un film cu titlul „Alcoolul nu te face mare”, realizat în cadrul campaniei sociale pentru elevi, inițiată de „Berarii României” în parteneriat cu Ministerul Educației și Poliția Română.
   Tot în cadrul proiectului, vor fi prezentate operele lui Ion Coteanu, lingvist și filozof, prezentarea fiind făcută de profesoara de limba română Elena Deju. La final, va fi proiectată ecranizarea după romanul „Moromeții”, iar apoi elevii vor împărtăși impresii despre acest eveniment inedit.
   Acțiunea de sâmbătă seara, de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani, este coordonată de bibliotecara Zanfira Stoica, în colaborare cu directorul Gabriel Danielescu, directorul adjunct Sorin Roșioru, consilierul educativ Mihail Fîsan, profesorii Elena Deju, Carmen Atanasiu, Mihaela Oprea și inginerul Corina Dediu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?