Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Fetiţă de un an şi două luni, transportată în stare gravă la Spitalul Marie Curie


   O fetiță de un an și două luni, diagnosticată cu grave probleme respiratorii, a fost transportată la Spitalul Marie Curie din Capitală, ieri. Inițial, cadrele medicale au solicitat ajutorul unui elicopter SMURD, dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile acesta nu a putut decola. Potrivit medicilor, fetița, care este din Slobozia Bradului, suferă de distrofie și probleme respiratorii, ea fiind internată de o săptămână în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean.
   Pentru că starea sa de sănătate se agravase, medicii au decis să o transfere la o clinică de specialitate din Capitală. „Fetița de un an și două luni, din Slobozia Bradului, cu o greutate de 6 kilograme, era internată de o săptămână de zile în Secția de Pediatrie cu distrofie și pro-bleme respiratorii. Pentru că starea sa de sănătate s-a agravat, făcând crize convulsive, s-a decis transferarea fetiței la Spitalul Budimex din Capitală. S-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD, dar acesta nu a putut ajunge din cauza condițiilor meteo nefavorabile”, ne-a declarat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.
   În jurul orei 13.00, micuța a fost preluată din Secția de Terapie Intensivă de un echipaj cu medic al Ambulanței și transferată la Spitalul Marie Curie din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?