Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Două persoane rănite în accidente rutiere


   Două persoane au fost rănite ușor, în două accidente de circulație produse luni,  pe drumurile din județ. Primul eveniment rutier a fost înregistrat la ora 6.40, pe DN 2L, în afara orașului Panciu. Gheorghe V., de 54 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism Skoda, s-a angajat în depășirea unei mașini fără a se asigura temeinic, moment în care a lovit o căruță, care circula regulamentar din sens opus.
   În urma impactului, căruțașul Mircea T., de 78 de ani, din comuna Å¢ifești, a fost rănit ușor. Bărbatul a primit îngrijiri medicale, iar șoferul a ajuns la sediul poliției din Panciu pentru a fi audiat. Totodată, el a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
   Cel de-al doilea accident s-a produs la ora 8.45, pe o stradă din Focșani. Eugen Ghica L., de 39 de ani, din Focșani, conducea un autoturism Skoda, pe strada Popa Åžapcă, iar la intersecția cu strada Cotești, conducătorul auto nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui autoturism Toyota, condus de Daniela V., de 29 de ani, din Cîmpineanca, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, șoferița a fost rănită ușor. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?