Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Lido, mâncare gustoasă, la preţuri fără concurenţă


   Vreți să organizați un eveniment într-un cadru deosebit, cu mâncare gustoasă și la prețuri mici sau doar să serviți un prânz consistent care să nu vă golească buzunarele? Restaurantul Lido vă așteaptă cu ușa deschisă și răspunde tuturor așteptărilor dumneavoastră cu mâncare ca la mama acasă, într-un cadru cald și primitor.
   La Lido puteți organiza nunți, botezuri, aniversări și conferințe, la un raport bun preț-calitate. Pentru o nuntă, de pildă, un meniu costă între 120 și 180 lei, cu patru feluri de mâncare, după preferințele clienților. În această perioadă, restaurantul are oferte speciale, oferind reduceri pentru ziua de duminică și pentru tot sezonul de iarnă. La multe meniuri pentru evenimente sunt incluse în preț și fructele, prăjiturile, apa minerală, cafeaua sau alunele.
   Un alt atu al locației este sala spațioasă, frumos aranjată, care poate găzdui atât evenimente mai mari, cât și unele mai restrânse.
   Restaurantul Lido vă pregătește un meniu special și pentru Revelion, care va cuprinde patru feluri de mâncare tradițională, fructe și băuturi incluse. Mâncarea savuroasă va fi completată de o muzică bună, în cadrul unui program artistic menit să vă aducă voia bună la trecerea dintre ani. Prețul unui meniu de Revelion este de 200 lei/persoană.
   În fiecare zi, clienții sunt ademeniți cu meniul zilei. Cu 16 lei puteți mânca, la alegere, o ciorbă, o mâncare gătită și un desert. Oferta este valabilă zilnic, până la ora 14.00. 
   Atmosfera restaurantului este întreținută în fiecare seară, de miercuri până duminică, de formația Royal.

   Restaurantul Lido, de pe Strada Bicaz nr. 17, este deschis zilnic între orele 9.00 și 23.00 și vă așteaptă cu drag! Rezervări și informații la Tel. 0766.213.173, 0766.228.416

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?