Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO: Focşaniul va rămâne curat în timpul campaniei electorale


   Consilierii locali USL au inițiat și adoptat ieri un proiect de hotărâre prin care se interzice afișajul electoral de orice fel, amplasat prin lipire, vopsire, agățare sau prin orice altă modalitate, în anumite locații de pe raza municipiului Focșani.
   Mai exact, candidații la alegerile parlamentare din 9 decembrie își pot lipi afișele doar pe panourile amplasate în cele șapte locații din oraș, cele mai circulate. Totul pentru ca cetățenii să nu fie asaltați în timpul acestei campanii de fluturași colorați, afișe lipite pe copaci sau în scări de bloc sau bannere uriașe care iau lumina locatarilor din blocurile centrale ale orașului. Hotărârea adoptată ieri, similară celei care a fost aplicată în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din acest an, a încins repede spiritele în sala de ședințe a Consiliului Local, pedeliștii dorind să murdărească din nou municipiul. „După terminarea campaniei de la locale, orașul arăta curat. Noi vrem să apărăm interesul cetățenilor de a avea un oraș curat, asta își doresc oamenii. În țările europene, precum Franța și Belgia, sunt spații special amenajate pentru afișaj”, a precizat consilierul USL Bogdan Matișan. „O campanie electorală înseamnă luptă în idei, nu în afișe și bannere”, a pus punctul pe „i”și consilierul Dragoș Horhocea. 
   Afișajul poate începe în această dimineață, la ora 7.00, odată cu startul oficial al campaniei electorale pentru Camera Deputaților și Senat.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?