Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Firmele de Exerciţiu, la prima activitate în cadrul Centrului de Resurse


   Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani va găzdui astăzi, începând cu ora 10.00, prima activitate pe centre de resurse, în cadrul Firmelor de Exercițiu. Colegiul Economic „M. Kogălniceanu” este unul dintre cele 15 centre de resurse pentru firmele de exercițiu, la nivel național. Procesul de selecție a fost realizat, în urma depunerii candidaturilor, de reprezentanții Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, pe baza criteriilor de selecție prevăzute în „Reperele metodologice privind crearea unor centre de resurse pentru firmele de exercițiu din unitățile IPT -profil servicii”.
   Astfel, la prima sesiune de schimb de experiență, în Centrul de resurse pentru Firmele de Exercițiu al Colegiului Economic „M. Kogălniceanu” Focșani vor participa cadrele didactice formate în cadrul proiectului POSDRU 33440 din județele Vrancea și Brăila, precum și profesorii coordonatori de Firme de Exercițiu de la catedra „Aria Curriculară Tehnologii”.
   Centrele de resurse au fost create cu scopul de a se implica în activități de stabilire și dezvoltare a unor rețele între firmele de exercițiu din regiunile în care sunt amplasate, precum și în activități de susținere a dezvoltării profesionale a profesorilor coordonatori de firme de exercițiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?