Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Ticu Costandache a fost instalat director la Direcţia Agricolă


   Ticu Costandache a preluat, ieri, funcția de director ge-neral al Direcției Agricole Vrancea. Instalarea noului director a fost făcută în prezența subprefectului Cristi Misăilă și a vicepreședintelui Consiliului Județean, Dragoș Bîrlădeanu.
Bîrlădeanu a subliniat profesiona-lismul noului șef de la Direcția Agricolă. „Este o persoană de înaltă ținută morală și un foarte bun profesionist. Are o bogată experiență în administrație. Vă urez succes în activitatea pe care o veți desfășura cu fermierii vrânceni”, a afirmat vicepreședintele Consiliului Județean, Dragoș Bîrlădeanu.
   Cristi Misăilă le-a cerut funcționarilor prezenți să formeze o echipă care să lucreze în beneficiul fermierilor vrânceni. „Vă doresc să aveți o activitate bună și o colaborare bună. Depinde doar de dumneavoastră cum formați o echipă. Åžtiu că sunteți profesioniști, aveți experiență și puteți munci la capacitate maximă”, a afirmat subprefectul Cristi Misăilă.
Ticu Costandache a venit de la Consiliul Județean, unde a lucrat ca șef al Biroului Coordonare Autorități Locale. Este funcționar public din 1998 și angajat al CJ Vrancea de la data de 1 aprilie 1984. „Vreau să fim mai vizibili în teritoriu și, împreună cu colegii mei, să ajutăm agricultorii. Sper ca această numire să fie de bun augur și să pun în practică tot ceea ce am învățat în activitatea mea. Vrem să facem în așa fel încât agricultura din Vrancea să fie mai vizibilă la nivel național, să rezolvăm problemele agricultorilor”, a afirmat directorul Ticu Costandache.
   Noul director al Direcției Agricole îl înlocuiește în funcție pe pedelistul Costică Neață, detașat la Teleorman. Imediat cum a primit hârtia de la Ministerul Agriculturii, pedelistul s-a îmbolnăvit subit de sindrom vertiginos și a intrat în concediu medical. Mutările decise de conducerea Ministerului Agriculturii au loc în contextul mai multor scandaluri în care au fost implicate persoanele susținute de PDL la instalarea în funcții de conducere. La alegerile locale din acest an, fostul director al Direcției Agricole a fost acuzat că s-a implicat în campania electorală a PDL.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?