Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

PROGNOZA METEO


SÂMBĂTĂ
   Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață mai ales dimineața și noaptea în zonele joase. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -4 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral.
   La București, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 4 … 6 grade.
La munte, deși valorile termice vor marca o scădere ușoară, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni va fi ceață.

DUMINICÄ‚

   Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului în jumătatea vestică a teritoriului, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -2 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral. În zonele joase vor fi condiții de ceață.
   La munte, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali unde vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă. Pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?