Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Heidi Klum, fără machiaj la 39 de ani, pentru o campanie de caritate


   Modelul și designerul de origine germană Heidi Klum, în vârstă de 39 de ani, a pozat fără machiaj în cadrul unei campanii de caritate pentru copii. Aproape de nerecunoscut la prima vedere, Klum a fost fotografiată complet naturală, fără urmă de fard, mascara, fond de ten sau ruj și cu părul prins la spate.
   Singurul semn care iese în evidență este simbolul campaniei Children in Need („Copii în nevoie”), o mică amprentă sub forma unei lăbuțe de culoare neagră care se vede pe obrazul stâng. Parte dintr-un program de binefacere care intenționează să ajute copiii și tinerii dezavantajați din Marea Britanie, gestul modelului a fost privit drept curajos de presa din străinătate, judecând din perspectiva conform căreia nu multe vedete ar îndrăzni să fie văzute astfel.
   Mamă a patru copii, Heidi Klum s-a alăturat campaniei Children in Need organizate de BBC  și îi încurajează și pe alții să ajute la colectarea de fonduri pentru copii, lăsând machiajul la o parte pentru o zi și cerând sprijinul prietenilor și al familiei. 9 noiembrie a fost decretată „ziua fără machiaj”, iar campania a recrutat și alte celebrități care să promoveze ideea acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?