Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

CSM Focşani şi YS Panciu, în căutarea unor noi victorii


   Cu probleme financiare majore, cele două reprezentante ale județului în liga a III-a la fotbal, CSM Focșani și Young Stars Panciu, vor susține astăzi noi partide în campionat. După ce la un moment dat s-a pus pro-blema retragerii din campionat a celor două echipe, conducerile acestora au anunțat că se vor prezenta la meciuri până la finalul turului.

Sportul Studențesc II București – CSM Focșani (ora 14.00, la Buftea)
    După victoria-surpriză de vinerea trecută, 2-0 cu Rapid II, focșănenii de la CSM merg la victorie în confruntarea programată astăzi pe terenul sintetic din Buftea. Adversara CSM-ului va fi ultima clasată, Sportul Studențesc II București, formație fără victorie în acest sezon.
    Pentru confruntarea de astăzi, CSM se poate baza pe întreg lotul de jucători, dar nu și pe antrenorul Vali Toader care este învoit. Jucătorii s-au antrenat normal în această săptămână și sunt optimiști.
    Etapa de astăzi – seria a II-a (ora 14.00): Sportul II Studențesc București – CSM Focșani, CSM Rm. Sărat – Eolica Baia, Gloria Buzău – Juventus București, Metaloglobus București – Urban Titu, Rapid Fetești – Victoria Chirnogi, Viitorul Axintele – Dunărea Călărași. Rapid II București va sta.

Ceahlăul II P. Neamț – YS Panciu (ora 14.00, la Roznov)

    A doua deplasare consecutivă pentru Young Stars Panciu.
    Astăzi, elevii antrenorului Dănuț Bolocan se vor deplasa la Roznov pentru partida cu formația Ceahlăul II P. Neamț, o altă echipă din serie care nu a avut un sezon tocmai reușit. „Mergem să scoatem cel puțin un punct. Dacă vom repeta evoluția de la Galați, avem șanse și la victorie”, a spus directorul sportiv, Raul Cioran.
    Etapa din seria I (ora 14.00): Ceahăul II P. Neamț – Young Stars Panciu, Sporting Suceava – SC Bacău, FCM Dorohoi – Petrotub Roman, Bucovina Rădăuți – CSM Moinești, Aerostar Bacău – Kosarom Pașcani, Åžtiința Miroslava – Oțelul II Galați.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?