Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Zi de… groază, la Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu”


   Elevii clasei a V-a B de la Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești au învățat lucruri interesante despre sărbătoarea groazei,  Halloween. La sfârșitul săptămânii trecute, elevii au aflat detalii despre această sărbătoare, apreciată de oameni din toate colțurile lumii. Scopul activităților a fost acela de a-i ajuta pe copii să afle elemente de cultură anglo-saxonă, tradițiile și obiceiurile din spațiul anglo-saxon. De asemenea, au aflat și proveniența sărbătorii de Halloween, dar și care sunt obiceiurile.
   Elevii au prezentat cadrelor didactice un mini-spectacol de cântece și poezii în limba engleză, o paradă a măștilor și costumelor, fără a lipsi și cel mai frumos „jack-o-lantern”, celebrul felinar făcut din bostan. Pentru spectacolul reușit, elevii au primit drept recompensă plăcințele cu bostan. Activitatea elevilor de la clasa a V-a B a fost coordonată de profesoara Ionela Andrei.
Spectacolul de Halloween a continuat și seara, când elevii de liceu au organizat balul tradițional de Halloween, „Let’s party with ghosts!”.
   Halloween-ul este celebrat în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, în special în Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Irlanda, însă în ultimul timp din ce în ce mai mult și în România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?