Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Filme pentru toţi la Balada şi Odobeşti


   Filmele revin în acest sfârșit de săptămână la cinematograful Balada și la Casa de Cultură din Odobești. Astăzi, de la ora 18.00, odobeștenii vor avea ocazia să urmărească filmul „Despre oameni și melci” (2012), o comedie românească care este în topul vizionărilor în această perioadă. 
   Sâmbătă și duminică, filme vor rula și la Cinematograful Balada din Focșani. De la ora 15.00 copiii pot vedea filmul de aventuri și fantastic „Eu și monstrul meu” (2007). Filmul prezintă povestea unui băiețel singuratic din Scoția, care își așteaptă tatăl să revină de pe front. Povestea începe cu scena în care băiatul aduce acasă un obiect magic și misterios pe care l-a găsit pe plajă, un ou. Din el va ieși o creatură ciudată, pe care băiatul o va crește și cu care se va împrieteni: este vorba despre „căluțul de apă”, descins din vechile legende scoțiene.
   De la ora 17.00 focșănenii pot urmări filmul „Despre oameni și melci”, iar de la ora 19.00 premiera filmului de comedie „Mike meseriașul”. Mike e un tip întreprinzător, are multe talente și farmec cu carul. Ziua își urmează visul american: de la pus acoperișuri pe case, la tunat mașini sau la creat piese de mobilier. Dar noaptea, e pur și simplu… meseriaș! Prețul unui bilet la film este 5 lei.
Duminică, de la ora 11.00, la Casa de Cultură din Odobești va rula filmul pentru copii „Ice Age 4”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?