Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Doi medici noi la Centrul de Permanenţă Mărăşeşti


   Centrul de Permanență Mărășești va avea, de la 1 noiembrie, și un specialist în medicină generală. În ultimele două luni, la Centrul de Permanență din Mărășești au făcut gărzi doar cinci medici, de la 1 noiembrie, acestora li se va alătura un medic specialist în medicină generală.
   Medicul Lucian Bulză, coordonatorul Centrului, ne-a spus că în perioada următoare un al șaptelea medic va lucra în cadrul instituției. „Am găsit un medic, specialist în medicină generală, care va începe colaborarea de la 1 noiembrie. În perioada următoare, încă un medic ni se va alătura. În total, vom fi șapte medici. Ne vom descurca mult mai bine cu un număr mai mare de medici”, a precizat medicul Bulză.
   Din luna mai, de când Centrul de Permanență a fost inaugurat, aproximativ 2.600 de persoane au beneficiat de îngrijiri medicale, patologia fiind diversă, de la afecțiuni cardio-vasculare până la simple dureri de cap. Medicii spun că eficiența acestui Centru a fost dovedită, comunitatea din Mărășești și din împrejurimi beneficiind de asistența medicală cuvenită, mai ales că spitalul din localitate fusese închis încă de anul trecut de fosta guvernare pedelistă. Centrul de Permanență funcționează în fiecare zi, începând cu ora 15.00 și până la ora 8.00, iar în zilele de week-end și la sărbătorile legale programul este non-stop.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?