Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Un cap al mafiei a vrut să-l omoare pe Frank Sinatra


   Un cap al mafiei italiene din SUA a dorit să-l omoare pe Frank Sinatra, legendarul actor și cântăreț ale cărui legături cu lumea interlopă erau de notorietate, după ce mafiotul s-a simțit insultat în timpul unui concert susținut de Sinatra, când solistul i-a cerut, de pe scenă, să tacă din gură, conform unor înregistrări realizate de un informator al FBI ce au fost date recent publicității.
   Aceste înregistrări au fost prezentate în cadrul procesului unui alt cap mafiot, Joseph ‘Uncle Joe’ Ligambi, șeful mafiei din Philadelphia, proces ce a început joi, după ce Ligambi a fost arestat încă din 2011 sub acuzația de cămătărie și organizare de jocuri de noroc ilegale. Conform procurorilor, Ligambi furniza aparate de videopoker și alte aparate ilegale pentru jocuri de noroc în baruri, restaurante și magazine din Philadelphia.
   Înregistrările au fost prezentate în cadrul procesului lui Ligambi și al altui presupus mafiot, Joseph ‘Scoops’ Licata, însă avocații apărării le consideră irelevante pentru acest caz. Ele au fost realizate de un alt gangster, Nicholas ‘Nicky Skins’ Stefanelli, care a devenit informator al FBI. Una dintre conversații s-a desfășurat între Stefanelli (69 de ani) și Licata la American Bistro din New Jersey, în luna aprilie. La discuție au mai asistat doi mafioți, Louis Fazzini, 45 de ani și Nicholas Mitarotunda, 74 de ani.
   Aceștia vorbeau despre un ‘consigliere’ (mâna dreaptă a unui naș mafiot) pe nume Antonio ‘Tony Bananas’ Caponigro, care s-a simțit jignit de faptul că Sinatra i-a cerut să tacă, în timpul unei reprezentații din 1968. Mafiotul ar fi amenințat apoi că-l va elimina pe Frank Sinatra.
Apoi gangsterii bătrâni din Philadelphia au trecut la alte personaje din lumea muzicii, printre aceștia și Elvis Presley și Tom Jones. Unul dintre gangsteri chiar a susținut că Elvis Presley interpreta mai bine celebra piesă ‘My Way’, decât Sinatra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?