Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Ce străzi din Focşani este bine să ocoliţi în această săptămână


   Åži în această săptămână, în perioada 22-28 octombrie, vor avea loc lucrări pentru montarea conductelor de apă și canalizare pe mai multe străzi din municipiul Focșani. „Accesul stradal nu va fi întrerupt, circulația desfășurându-se pe un sens, cu semnalizarea rutieră corespunzătoare”, transmit reprezentanții Primăriei Focșani. 

Activitățile se vor desfășura astfel:
     1. Lucrări apă strada Comisia Centrală – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de apă pentru racorduri.
     2. Lucrări de apă strada Lupeni – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de apă pentru racorduri.
     3. Lucrări apă str.Cotești+Renașterii – trafic îngreunat din cauza executării lucrărilor de săpătură și montarea conductelor de apă pe partea stângă a străzii dinspre str. Anghel Saligny spre str.Vîlcele.                     
     4. Lucrări canalizare str. Anghel Saligny – traficul va fi închis pe str. Anghel Saligny pe tronsonul cuprins între Bdul Unirii și str. Zorilor, din cauza săpăturilor și montării conductelor de canalizare pe axul străzii.
     5. Lucrări de apă str. Anghel Saligny – tra-fic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de apă pe partea dreaptă a străzii dinspre Bdul Unirii spre str. Vîlcele.
     6. Lucrări de apă Bdul București – trafic îngreunat din cauza staționării pe banda de lângă bordură a autobasculantelor încărcate cu pământ rezultat din săpătura șanțului pentru conducta de apă de pe trotuarul din dreapta în sensul de mers dinspre  str. Ulmului spre str. Mugur.
     7. Lucrări de apă str. Vâlcele – trafic îngreunat din cauza executării lucrărilor de săpătură și montarea conductelor de apă pe partea stângă a străzii dinspre Cîmpineanca spre str. Anghel Saligny.
    8. Lucrări de canalizare str. Pictor Grigorescu – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de canalizare pe partea stângă a străzii dinspre str. Panduri spre str. Lupeni.
    9. Lucrări de canalizare str.Vlad Å¢epeș – tra-fic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de canalizare pentru racorduri.
  10. Lucrări de apă str. Vlad Å¢epeș – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de apă pe partea dreaptă a străzii dinspre str. Vâlcele spre str. Dionissos.
  11. Lucrări de canalizare str. Rarău – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de canalizare pe axul străzii.
   12. Lucrări de canalizare str. Fdt Ghe. Asachi – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de canalizare pentru racorduri.           
   13. Lucrări de apă str. Aleea Sudului – trafic îngreunat din cauza lucrărilor de săpătură și montare conducte de apă pe partea dreaptă a străzii dinspre Calea Munteniei spre str. Aleea Sudului.
  14. Lucrări de canalizare str. Ulmului – lucrările de săpătură și montarea conductelor de canalizare vor fi executate în spatele blocurilor ANL din cartierul Focșani Sud, existând posibilitatea îngreunării circulației de pe str. Ulmului.  
15. Lucrări de apă Bdul București (intersecția cu str. Anghel Saligny) – trafic îngreunat din cauza săpăturilor și montării conductelor de apă pe  Bdul București în intersecția cu str. Anghel Saligny și str. 1 Decembrie.

   În cartierul Mândrești se vor executa lucrări pe străzile: Izvor, Galați, Abatorului, Brăilei.
   În această săptămână vor continua lucrările pentru aducțiunea cu apă la Suraia, pe Calea  Moldovei, Calea Munteniei și în sensul giratoriu de pe Calea Munteniei (E 85).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?