Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Vrâncenii, păziți de peste 100 de jandarmi


   120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea vor fi în Piața Unirii cu ocazia „Festivalului Inaternațional al Viei și Vinului”. Jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică, protecția participanților pe timpul desfășurării manifestărilor culturale, prevenirea și combaterea fenomenelor infracționale și contravenționale și restabilirea  ordinii publice, dacă situația impune.
   „În perioada 18 – 21.10.2012 în Piața Unirii și Grădina Publică din municipiul Focșani, se vor desfășura manifestări cultural artistice, dedicate „Festivalului Internațional al Viei și Vinului – Bachus 2012”, activități organizate de către Consiliul Județean Vrancea împreună cu Camera de Comerț și Industrie și Agricultură Vrancea, la care vor participa aproximativ 10.000 persoane.
   Sfătuim cetățenii participanți la această sărbătoare să fie atenți la bunurile și obiectele personale, să dea dovadă de  un comportament civilizat, iar în caz de nevoie să apeleze cu încredere la jandarmi în mod direct sau prin apelul unic de urgență 112″
, transmite purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea, plutonier adjutant Adrian Costescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?