Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Vinerea neagră: doi tineri au murit în accidente, un altul este în comă


   Mai multe accidente rutiere s-au produs la sfârșitul săptămânii trecute. Vineri seara, pe raza județului Vrancea s-au produs două accidente mortale, soldate cu doi morți și un bărbat rănit grav, care este în comă la Spitalul de Urgență Floreasca din capitală. O altă victimă este în stare mai bună, fiind internată în Secția de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență din Focșani.
Primul accident rutier mortal s-a produs la ora 23.00, pe raza comunei Gugești.
   Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului ne-au precizat că un tânăr de 25 de ani, Gabriel H., în timp ce se deplasa pe un drum din piatră cu o motocicletă care  avea număr de înregistrare pentru moped, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, iar la capătul acestuia a „uitat” să oprească și a intrat într-un gard, lovindu-se de o țeavă. Motociclistul care, nu avea nici permis de conducere, după cum au constatat polițiștii, a murit pe loc.
   Pasagerul de pe motocicletă, Daniel B., de 30 de ani, a ajuns cu răni grave la Spitalul Județean de Urgență din Focșani. Potrivit medicilor, tânărul s-a ales cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral închis și fractură la unul dintre brațe. El este internat în Secția de Ortopedie și este în afara oricărui pericol.

Tragedie și la Păunești

   La câteva minute diferență, la 112 a fost anunțat un alt accident de circulație, produs pe DJ 205 H, în comuna Păunești. În acest caz, pasagerul de pe bancheta din dreapta față a murit la o zi după producerea tragediei, în Spitalul de Neurochirurgie din Galați. Potrivit unui comunicat al IPJ, „Marius P., de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Renault, pe DJ 205 H, după efectuarea unui viraj la stânga, a pierdut controlul direcției de mers și s-a lovit frontal de un cap de pod. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a lui Emanuel Ionuț S., de 18 ani, din aceeași localitate, pasager pe bancheta din dreapta față”.
   Åžoferul și pasagerul din dreapta, de 18 ani, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, în stare foarte gravă. Sâmbătă dimineață, medicii vrânceni au decis să-l trimită pe băiatul de 18 ani la Spitalul de Neurochirurgie din Galați. Din păcate, nici medicii de acolo nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, el decedând după câteva ore. Conducătorul auto, în vârstă de 26 de ani, a fost diagnosticat de medicii vrânceni cu „traumatism cranio-facial, stare comatoasă, traumatism toracic și de bazin”. Sâmbătă, el a fost trimis la Spitalul de Urgență Floreasca din capitală, iar medicii de acolo depun eforturi pentru a-l ține în viață.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?