Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

O casă de vacanţă a ars ca o torţă


   O casă de vacanță din Lepșa a ars în totalitate, ieri. Pompierii nu au mai putut salva aproape nimic din construcția care se întindea pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrati. La fața locului au ajuns două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Vidra, dar și voluntarii Serviciului pentru Situații de Urgență al comunei Tulnici, cu o autospecială. Când au ajuns la fața locului, casa de vacanță ardea ca o torță.
   Pompierii au stat mai bine de patru ore la fața locului, deoarece construcția era din lemn, iar jarul rezultat a fost în cantitate foarte mare.
   Vila fusese vândută de curând, iar polițiștii încercau să afle, aseară, cine este noul proprietar. Locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU, ne-a precizat că pompierii vor face verificări pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la producerea incendiului.
   Tot la finele săptămânii trecute, pompierii din Adjud au intervenit în cartierul Adjudul Vechi pentru a stinge un incendiu care a curpins o Dacia. Compartimentul motor al mașinii a ars în totalitate, cauza incendiului fiind un scurtcircuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?