Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Jeremy Irons a străbătut Transilvania pe motocicletă


   Actorul britanic Jeremy Irons a străbătut Transilvania pe motocicletă și a făcut un popas în satul Rîmetea, din județul Alba, unde a petrecut o seară în casa unui localnic, a băut palincă și a consumat mâncare românească. Actorul laureat cu premiul Oscar a străbătut Ardealul în deplin anonimat, fiind însoțit în vizita sa în România de o tânără, care l-a ajutat să se înțeleagă cu gazdele din satul Rîmetea.
   Potrivit proprietarului pensiunii, la al cărei restaurant Jeremy Irons s-a oprit timp de circa o oră pentru a se odihni, actorul a mâncat o supă de perișoare și a gustat palincă. De asemenea, niște fotografi din Ungaria, aflați întâmplător la acel restaurant, l-au recunoscut pe celebrul actor și l-au fotografiat.
Raab Zoltan, unul din fotografii care au vorbit cu Irons, a declarat pentru știrileprotv.ro că actorul i-a povestit că face turul Transilvaniei cu motorul, că a parcurs deja mii de kilometri și că pentru el aceasta este o relaxare între filmări. După popasul făcut la Rîmetea, Jeremy Irons a plecat împreună cu însoțitoarea lui spre Aiud, după cum au mai spus cei care au discutat cu actorul.
   Jeremy Irons, în vârstă de 64 de ani, este un actor britanic de teatru, film și televiziune. El și-a început cariera în 1969 jucând într-o piesă de teatru și a debutat pe Broadway în 1984, în piesa „The Real Thing”, care i-a adus un premiu Tony. Primul său rol major din cinematografie a fost cel din drama romantică „Logodnica locotenentul francez” (1981), care i-a adus prima nominalizare la premiile BAFTA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?