Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Clătite cu brânză la cuptor


Ingrediente:
16 foi de clătite;
300 g telemea de oaie;
300 g telemea de vacă;
300 g brânză proaspătă;
6 ouă;
200 g iaurt;
4 linguri cu zahăr;
2 pliculețe de zahăr vanilat;
100 g stafide;
50 g unt.
 
Mod de preparare:
Se fac foile de clătite după rețeta prezentată la clătite.
Se pregătește umplutura din telemeaua de oaie, de vacă și brânza proaspătă, 4 ouă, zahăr, zahăr vanilat și stafide. Se unge o tavă de yena cu unt; foile de clătite se umplu cu compoziție, se rulează și se așează în tavă una lângă alta în două straturi. Separat se bat două ouă cu 200 g iaurt și se toarnă peste clătite. Se încinge cuptorul și se introduce tava în cuptor timp de 35-40 de minute până se rumenește frumos. Se poate servi caldă sau rece, ca aperitiv alături de iaurt sau lapte bătut, sau ca desert pudrată cu zahăr. Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?