Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Angajatul Primăriei Biliești are amenzie


   Angajatul Primăriei Biliești, care joi după-amiază s-a electrocutat, are amnezie și contuzii la coloana vertebrală. Medicii l-au diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism toracic, contuzie de coloană cervicală, amnezie retrogradă și electrocuție”. Până ieri, Sorin Mihai Mihalache, de 36 de ani, a stat internat în Secția de Terapie Intensivă, iar ieri a fost transferat în Secția de Chirurgie. Potrivit medicilor, starea sa generală este bună, dar nu-și amintește mai nimic din cele întâmplate.
   Ancheta în cazul acestui accident de muncă continuă. Autoritățile trebuie să afle cine l-a chemat pe bărbat din concediu, pentru a demonta câteva stegulețe care fluturau pe stâlpi. Joi, primarul comunei Biliești, pedelistul Vasile Chirilă, susținea că angajatul s-a urcat pe stâlp fără să ceară voie cuiva, greu de crezut în condițiile în care omul era în concediu de odihnă. De altfel, edilul pedelist al comunei Biliești a fost contrazis de șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă, Eliza Botezatu. Oamenii din subordinea acesteia, care au ajuns la locul accidentului pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs evenimentul, au constatat că Sorin Mihai Mihalache fusese chemat la serviciu. „El era în concendiu de odihnă și din informațiile pe care le-am primit de la colegii mei, a avut o rechemare, pentru că nu avea cine să facă treaba în locul lui. Aceasta nu putea veni decât din partea primăriei, pentru că aici este angajat”, spunea, joi, Eliza Botezatu.
   Reamintim că joi după-amiază, în jurul orei 15.00, Sorin Mihai Mihalache, angajat al Primăriei Biliești, a fost victima unui accident de muncă. El s-a urcat pe un stâlp cu ajutorul unei scări, pentru a da jos câteva stegulețe din perioada campaniei electorale. Omul s-a electrocutat, căzând de la o înălțime de aproximativ trei metri. A fost preluat de un echipaj al ambulanței și dus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?