Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Karateka de la CSM 2007 şi CS Unirea au plecat la „Mondiale“


   Zece karateka de la Clubul Sportiv Municipal 2007 Focșani au plecat în Italia pentru a participa la întrecerile Campionatului Mondial de karate SKDUN și Cupa Mondială de karate SKDUN. Competiția va avea loc la Bollate-Milano, în perioada 11-16 octombrie.
   CSM Focșani va fi reprezentat la cele două competiții mondiale de Bogdan Alpreotesei, Andreea Arginteanu, George Dochioiu, George Panciu și Dragoș Pantazică, la Campionatul Mondial și de Irina Paraschiv, Åžtefan Murea, Andrei Sfetcu, Dorian Hîrcan și Laurențiu Nemuț la Cupa Mondială. „Va fi o întrecere foarte dificilă, mai cu seamă că gazdele sunt foarte valoroase și se prezintă cu mulți sportivi în competiții. Cred, însă, că mulți dintre sportivii noștri au șanse la locuri de vârf”, a declarat multiplul campion mondial și european, sensei Daniel Fusaru, antrenorul CSM 2007 Focșani.

CS Unirea mizează pe nouă sportivi

   Clubul Unirea Focșani se bazează pe nouă karateka la cele două competiții care se vor disputa în week-end în Italia. Pentru Cupa Mondială, sensei Aurel Giurgea așteaptă medalii de la Ionuț Mălinoiu, Bianca Coroiu și Alexandru Gîrleanu, iar în „focurile” Campionatului Mondial vor intra Răzvan David, Alexandra Rogojinaru, Andrei Burdușa, Mădălina Enache și doi sportivi transferați recent la clubul de pe Milcov: Teodora Strompl (Aikoshin București) și Radu Mihai (Dinamo București).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?